Spinazie, meloen, gember smoothie (suikervrij)

smoothie

Voor mijn verjaardag kreeg ik van Marger een blender en sindsdien maak ik veel smoothies! Voor die tijd maakte ik weleens smoothies met een staafmixer (niet doorvertellen), maar met een blender worden ze zoveel lekkerder! Smoothies zijn supermakkelijk om te maken, ze smaken heerlijk en zijn supergezond!

Kinderen willen veel smoothies ook graag drinken. Een handige manier dus om ervoor te zorgen dat kinderen fruit en groenten binnenkrijgen, voor zover ze het niet zo al zelf eten!

Deze smoothie met spinazie, meloen en verse gember maak ik vaak. Het zijn ingrediënten die we vaak in huis hebben. Ook is het een ideale combinatie van groente en fruit en je krijgt er prettige energie van. Je voelt dat het goed is voor je lichaam. En het is ook nog eens supermakkelijk en snel klaar. Ohja: en suikervrij natuurlijk.

Voor 2 grote glazen

  • Een groot stuk meloen (het soort meloen maakt niet uit, wat je lekker vindt)
  • Een grote handvol verse spinazie
  • Een stuk verse gember (ongeveer anderhalve cm), geschild en grof gehakt
  • Sap van een halve citroen
  • Een grote handvol mangostukjes (uit de diepvries of vers)

Doe alle ingrediënten in de blender, voeg een glaasje water toe en zet de blender aan. Klaar!

Hulp nodig bij stoppen met suiker?

banner voor cursus 40 dagen zonder suikerDe cursus "Natuurlijk Suikervrij" helpt je 40 dagen lang om van de suiker af te komen en leert je een suikervrij eetpatroon aan. Ruim 140 lezers van SuikerWijzer volgden de cursus van Miss Natural al. Er is zelfs een niet-goed-geld-terug-garantie.

Door je via ons aan te melden steun je automatisch SuikerWijzer.nl.

Eén reactie op “Spinazie, meloen, gember smoothie (suikervrij)” - Geef jouw reactie

  1. Hoi..ben er inmiddels wel achter dat ik de suikerdip heb. Maar wel zo heftig dat ik na ‘t eten van een reep.chocolade, bakje ijs en.d. gewoon als een bom in slaap val.
    Ga dus ook.maar stoppen met suikers.

Jouw reactie

Je e-mailadres wordt niet getoond. Velden met een * zijn verplicht.