Suikervrije aardbeien smoothie

aardbeiensmoothie

‘s Ochtends drink ik altijd een smoothie als ontbijt. Mijn lichaam reageert daar het best op en ik vind het heel lekker. Ik heb een smoothie die ik vaak maak, met wat variaties. Maar deze aardbeiensmoothie is ook een van mijn favorieten! Het smaakt als een aardbeienmilkshake (vooral als je er een bevroren banaan in doet), maar dan eentje waar je lichaam gezond en blij van wordt.

Aardbeien smoothie (1 persoon) (zonder suiker)
1 banaan (eventueel bevroren)
8 aardbeien
1 eetlepel gebroken lijnzaad
1 kopje rijstemelk (of andere plantaardige melk)
1 eetlepel cashewpasta

Mix alle ingrediƫnten in de blender. Doe de smoothie in een groot glas en opdrinken maar!

Sugarfree strawberry smoothie
for one tall glass

1 banana (a frozen one for an extra milkshake flavour)
8 strawberries
1 tablespoon of flaxmeal
1 cup of ricemilk (or other non dairy milk)
1 tablespoon of cashewpaste

Simply put all the ingredients in your blender and blend until smooth. Enjoy!

Jouw reactie

Je e-mailadres wordt niet getoond. Velden met een * zijn verplicht.