Suikervrij lunchen: het Vlaamsch Broodhuys

Sinds wij op 1 januari stopten met suiker eten, hebben wij niet meer buiten de deur geluncht. Het was dus hoog tijd en omdat we iets te vieren hadden, zagen we een goede gelegenheid om dit weer eens te doen! Dus wij gingen op zoek naar een plek waar we suikervrij konden lunchen. Na wat op internet te hebben rondgekeken, kwam het Vlaamsch Broodhuys bij me op. Ik wist dat ze er eerlijke en pure producten gebruiken, dus grote kans dat ze geen suiker in hun brood verwerken. Dat bleek te kloppen.

p1080805_smallBrood en beleg zonder suiker
Ze hebben verschillende soorten brood bij het Vlaamsch Broodhuys en allemaal in eigen bakkerij gebakken, zoals volkoren, zuurdesem en tomaat-olijvenbrood. Allemaal zonder suiker. Op de kaart staan veel verschillende soorten beleg voor op dit brood. Sommige met suiker, zoals de tonijnsalade, en andere zonder. Gelukkig kun je behalve van de kaart, ook zelf je belegde broodje samenstellen. Dat maakt de suikervrije keus nog iets groter, want het blijft natuurlijk goed opletten dat je beleg ook geen suiker bevat.

Entourage
We hebben lekker en gezond gegeten bij het Vlaamsch Broodhuys. Het personeel is vriendelijk en ze vinden het geen probleem om even op de verpakking van bijvoorbeeld de tonijnsalade te kijken, om te zien of daar suiker in verwerkt is. Het is een prettige plek om te zitten voor een lunch of alleen een drankje. Daarnaast is het ook een winkel, dus je kunt er ook komen om een van hun heerlijke broden te kopen.

2 reacties op “Suikervrij lunchen: het Vlaamsch Broodhuys” - Geef jouw reactie


    Warning: Use of undefined constant swij_comment - assumed 'swij_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u11185d26259/domains/suikerwijzer.nl/public_html/wp-content/themes/swij/comments.php on line 39
  1. Dank je wel voor de tip! Misschien leuk om de link erbij te zetten, voor de luie mensen onder ons ;o))

    Mirjam :o)

Jouw reactie

Je e-mailadres wordt niet getoond. Velden met een * zijn verplicht.