Spabettie.com

Er zijn vele websites met lekkere, suikervrije recepten. Ik kijk er regelmatig naar en heb een aantal favoriete websites, die ik graag met jullie deel. Dit is er een van.

spabettiespabettie.com
Een Amerikaanse website van een vrouw die een ‘Spa Director’ is, waarbij ze de volgende filosofie heeft: ‘clean eating and fun movement balanced with the right amount of indulgence’. Deze filosofie gebruikt ze ook bij het maken van heerlijke én gezonde recepten. Ik heb een redelijk aantal van haar recepten gemaakt en ik was er elke keer enthousiast over. Ze zijn allemaal lekker! Daarom vertrouw ik haar recepten. Dus als ik eens inspiratie zoek voor het avondeten of voor iets tussendoor, of een smoothie, dan kan ik zo een van de vele recepten van deze website halen.

Suikervrij?

Jazeker. Spabettie gebruikt natuurlijke zoetmiddelen, zoals dadels, vijgen en ahornsiroop. Het zijn vaak originele recpeten, waar je onderdelen van kan gebruiken in je eigen recepten. Ik vind het altijd leuk om te leren over (gezonde) voeding! En ze schrijft leuke, persoonlijke verhaaltjes bij haar recepten.

Recepten
Recepten van spabettie die ik al meerdere keren maakte, omdat ik ze zo lekker vind zijn de spinach pancakes en de cherry zucchini muffins.

2 reacties op “Spabettie.com” - Geef jouw reactie


    Warning: Use of undefined constant swij_comment - assumed 'swij_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u11185d26259/domains/suikerwijzer.nl/public_html/wp-content/themes/swij/comments.php on line 39
  1. Ja, leuke site he, ontdekte ik laatst ook. Verrassende, soms ‘gekke’ recepten, maar klinkt lekker. Wel veel ingredienten vaak.

Jouw reactie

Je e-mailadres wordt niet getoond. Velden met een * zijn verplicht.