Olijfzeep: DIY natuurlijke schoonmaakmiddelen voor een gezondere familie en een blije portemonnee

olijfzeep
Pure olijfzeep is een natuurlijke zeep, waar je makkelijk verschillende schoonmaakproducten zelf mee kan maken. Ik maak er wasmiddel en vloeibare handzeep van. Je kan het ook goed gebruiken als shampoo, douchegel, scheerzeep en tandpasta. Ik kan me er nog steeds over verbazen dat je met zo’n natuurlijk middel zoveel schoon kan krijgen! Waarom koopt iedereen al die producten nog in de winkels? Je maakt het zo makkelijk zelf, het is gezonder, beter voor het milieu en ook nog veel goedkoper. Hele artikel

Pure chocolaatjes

pure chocolates

Deze bonbons zijn heel lekker! En ze zijn heel gezond! En echt heel makkelijk! Ik heb ze uitgedeeld aan allerlei mensen, van allerlei leeftijden, mensen die gewend zijn geen of weinig suiker te eten en mensen die constant suiker eten en allemaal vinden ze deze chocolaatjes heerlijk. Ik deel het recept graag ook met jullie! Hele artikel

Ook hij is er!

We hebben de laatste tijd maar weinig artikelen gepost. Dat komt omdat dit lieve, stoere mannetje is geboren! Hij is inmiddels ruim negen weken oud en heet Elliot. We zijn supertrots op onze tweede zoon. Nu er een klein beetje regelmaat begint te komen in onze nieuwe gezinssituatie, komen we er vast binnenkort weer aan toe om eens wat leuke artikelen te schrijven over eten zonder (geraffineerde) suiker.

Elliot-9-weken

Suikervrije yummies met cacao en appelstroop

Deze yummies zijn heel makkelijk om te maken en je hebt er weinig ingrediƫnten voor nodig. Ze zijn heel handig als tussendoortje! Simpel gezoet met appelstroop! Ze hebben geen oven nodig en zijn ook nog eens veganistisch.

Je kan een yummie aan je kinderen meegeven naar school, of zelf meenemen naar je werk. Doe het dan wel in een bakje of zakje apart van je andere etenswaren.

yummiesYummies (zonder suiker)
voor ongeveer 6 stukjes Hele artikel