Ook hij is er!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/u11185d26259/domains/suikerwijzer.nl/public_html/wp-content/plugins/microkids-related-posts/microkids-related-posts.php on line 645

We hebben de laatste tijd maar weinig artikelen gepost. Dat komt omdat dit lieve, stoere mannetje is geboren! Hij is inmiddels ruim negen weken oud en heet Elliot. We zijn supertrots op onze tweede zoon. Nu er een klein beetje regelmaat begint te komen in onze nieuwe gezinssituatie, komen we er vast binnenkort weer aan toe om eens wat leuke artikelen te schrijven over eten zonder (geraffineerde) suiker.

Elliot-9-weken

17 reacties op “Ook hij is er!” - Geef jouw reactie


  Warning: Use of undefined constant swij_comment - assumed 'swij_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u11185d26259/domains/suikerwijzer.nl/public_html/wp-content/themes/swij/comments.php on line 39
 1. Gefeliciteerd! Geniet van jullie mooie mannetje. En ik maak van de gelegenheid gebruik om jullie de complimenten te geven voor deze zeer bruikbare site. Ik ben net begonnen met geraffineerde suiker uit mijn leven te schrappen en deze site helpt mij daar heel goed bij. Bedankt!

 2. Gefeliciteerd!!!!
  Ik had al nieuwe artikelen/recepten gemist. Maar dit is een hele goede reden om even time-out te nemen hoor. Doe rustig aan en geniet. En we zien je wel weer verschijnen!!

 3. Van hart gefeliciteerd met jullie zoon. Geniet van en met elkaar en dan geniet ik wel weer van jullie schrijven.

 4. Hallo beste mensen, Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie 2de zoon. Wat een knapperd is dat dan. Doe maar lekker ff rustig aan en geniet er van. Is idd wel moeilijk om van de suikers af te blijven terwijl ik er toch echt misselijk van wordt. Maar ja, dat heet verslaving he.

 5. Gefeliciteerd! Wat een mooi mannetje.
  Hij heeft trouwens ook een erg leuk pakje aan :)

 6. Gefeliciteerd met jullie wonder!! Dat blijft toch het mooiste van de hele wereld genieten van en met je kinderen!! Ik heb zelf ook twee zoons, eentje van vijf en een van 1 jaar oud. Dinsdag gaan wij stoppen met het eten van suiker. De motivatie is groot, ik klungel erg met gezondheid en energiedipjes en onze oudste zoon is erg druk vooral in zijn hoofd. Wij hebben grote verwachtingen van het stoppen met suiker maar ik vind het nog wel een grote zoektocht!! En wat is het dan geweldig om zo’n site als die van jullie te vinden!!! Bedankt en geniet van jullie kereltjes!!!

 7. Hallo,

  Allereerstgefeliciteerd met de geboorte van dit mooi jochie.

  Ik kwam toevallig deze site tegen, op zoek naar suikervrije recepten en producten.
  Ik heb het recept voor appeltaart meegenomen, ik zal laten weten of we het lekker vinden.

  Groet Yvonne

 8. Iedereen bedankt voor de felicitaties! Leuk om te lezen!

  @Yvonne Ik ben ook benieuwd wat jullie van de appeltaart vinden.

 9. proficiat met jullie jochie. ziet er een guitig ventje uit. Geniet er
  van ze zijn zo groot.

  ik heb me in de zak laten zetten en ik kocht meer halfrotte peren als
  vaste peren. Dus nu ben ik confituur /chutney aan t maken.
  daar ik het recept niet kon vinden bij jullie op de site , toch maar met
  matig suiker gedaan , veel fruit en kruiden.

  Annick

Jouw reactie

Je e-mailadres wordt niet getoond. Velden met een * zijn verplicht.