Lovechock: happiness inside!

lovechock-pure-nibs-bestellen-raw-food-lovechock-pure-nibs-kopen-470x260

Ik ben een fan van lovechock. Waarom? Lovechock is heel erg lekker. Oh ja, en het is gezond, gemaakt van biologische rauwe cacao, het is veganistisch, zuivelvrij, sojavrij en glutenvrij, milieuvriendelijk, mensvriendelijk, bevat allerlei gezonde stofjes en het bevat ook nog eens geen geraffineerde suiker. Geweldig

Lieve chocolade

Dit was jarenlang de enige chocolade die onze oudste zoon wél kon eten. Hij had allerlei voedselintoleranties, waardoor hij geen paaseieren, chocoladeletters en chocoladerepen kon eten. Daarom kreeg hij bij bijzondere gelegenheden een stuk (of heel soms een reep) lovechock. Hij vond en vindt het heerlijk en wij ook! Wij maken zelf de keuze om dit soort chocolade te eten, omdat we graag gezonde dingen eten en kiezen voor suikervrij en het liefst ook zonder zuivel en gluten.

Eerlijke chocolade

Ik vind deze chocolade al jaren heerlijk en hun chocolade is gezond en geweldig! Het is geen goedkope reep (bijna 3 euro), maar het is naar mijn idee een eerlijke prijs. Bovendien is het chocolade waar je echt van geniet. Ik hoef de reep ook echt niet achter elkaar op te eten.

Waarom is de chocolade van Lovechock zo gezond?

  • Het bevat rauwe cacao. Deze is niet geraffineerd en daardoor bevat het nog alle goede vitamines en mineralen. Om ‘gewone’ chocolade te maken, worden de cacaobonen op hoge temperatuur geroosterd. Dat gebeurt bij rauwe chocolade niet, die worden koud gemalen. Hierdoor blijven allerlei gezonde stofjes in de cacao zitten. Rauwe cacao staat er bekend om dat het veel antioxidanten bevat. Dit zorgt ervoor dat je lichaam krachtiger is bij het verwerken van schadelijke stoffen én het zorgt ook voor een gezonder hartvaatsysteem.
  • Het bevat geen geraffineerde suiker, maar kokosbloesemsuiker. Dit bevat veel gezonde mineralen en antioxidanten, net als rauwe cacao. Daarnaast heeft het een lage glycemische index, wat betekent dat je geen pieken en dalen krijgt in je energieniveau.
  • De verschillende smaken zijn zorgvuldig bedacht. Het zijn niet zomaar toevoegingen. De ingrediënten zijn altijd gezond en eerlijk verkregen en betaald.

Smaken

De afgelopen jaren zijn er verschillende smaken bijgekomen. Het zijn er nu zeven. Ik vind vooral de smaken pure nibs, die met vijg en die met vanille het lekkerste. Er is ook een smaak met sinaasappel erin en die vind ik niet zo lekker, maar dat is een kwestie van smaak.

Conclusie

Lovechock bevat dus heel veel moois. En dan heeft de reep ook nog eens een geheel verantwoorde verpakking, zelfs de inkt is mileuvriendelijk! Ik vind het geweldig hoe mensen zo gepassioneerd zijn en met zoveel plezier en een groot hart bezig zijn met een heel lekker en gezond product.

 

foto: http://www.einfach-laktosefrei-leben.de/2012/11/rohe-schokolade-lovechock-ombar/

Gepost in rubriek Tips

4 reacties op “Lovechock: happiness inside!” - Geef jouw reactie


    Warning: Use of undefined constant swij_comment - assumed 'swij_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u11185d26259/domains/suikerwijzer.nl/public_html/wp-content/themes/swij/comments.php on line 39
  1. Klinkt goed, én lekker! Ik wil het graag eens uitproberen, maar… waar kun je het kopen?

  2. eens! bij mijn reep zat ook nog een heel klein papiertje met een tekstje erop. Leuke verrassing!

  3. Lovechock speelt mooi in op de vraag naar suikervrij, maar KOKOSBLOESEM NECTAR is gewoon suiker.

    Ik snap dat iedereen een keer moet zondigen.

Jouw reactie

Je e-mailadres wordt niet getoond. Velden met een * zijn verplicht.