Lentil crisps Simply 7

Natuurlijk zijn chips niet supergezond, maar als je er dan wat van wilt eten zijn deze chips een goede tip. Ze zijn erg lekker, vegan, er zitten geen rare toevoegingen in en de prijs is te doen voor af en toe (zo’n 2 euro).

Ik was voor jullie op zoek naar een webwinkel waar je de chips kan bestellen, maar er is niets over te vinden in het Nederlands! Zelfs op de website van de Jumbo niet, terwijl dat de plek is waar ik ze koop. Dus tja, ik hoop dat de Jumbo bij jou in de buurt ze ook verkoopt. Zo niet, dan zou je ze het kunnen voorstellen om deze Simply7snacks aan hun assortiment toe te voegen.

Ik vind vooral deze smaak het lekkerste van de soorten die ik heb geproefd. Ze hebben ook chips van andere soorten groenten en van hummus.

Dit zijn de ingrediënten van de linzenchips met zeezout: Linzenbloem (40%), aardappelzetmeel, saffloerolie, zonnebloemolie, zeezout.

 

Gepost in rubriek Tips

Eén reactie op “Lentil crisps Simply 7” - Geef jouw reactie


    Warning: Use of undefined constant swij_comment - assumed 'swij_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u11185d26259/domains/suikerwijzer.nl/public_html/wp-content/themes/swij/comments.php on line 39
  1. Ken je de linzenchips van Lima ook? Die zijn wel makkelijk(er) te verkrijgen, o.a. bij Ekoplaza.
    (met 44% linzenmeel)

Jouw reactie

Je e-mailadres wordt niet getoond. Velden met een * zijn verplicht.