Instagram: wat eet je nou elke dag zonder suiker?

instagram

We krijgen regelmatig de vraag wat wij nou eten. Wat maak je nou zonder suiker als ontbijt, lunch, avondeten, toetje? Wat zijn jullie tussendoortjes?

Ik doe daarom sinds kort een experiment: suikerwijzer op instagram. Daarvoor maak ik regelmatig foto’s van wat we op dat moment eten. Het is een experiment, omdat ik niet weet hoeveel mensen instagram gebruiken en of deze aanpak jullie aanspreekt (of je er iets aan hebt).

Als je suikerwijzer op instagram komt bezoeken en je hebt vragen, stel ze dan vooral! We vinden het leuk om van je te horen.

instagram.com/suikerwijzer

 

 

4 reacties op “Instagram: wat eet je nou elke dag zonder suiker?” - Geef jouw reactie


    Warning: Use of undefined constant swij_comment - assumed 'swij_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u11185d26259/domains/suikerwijzer.nl/public_html/wp-content/themes/swij/comments.php on line 39
  1. Ik ben blij met Suikerwijzer op Instagram, een bron van idee├źn en een manier om kennis te maken met voor mij nieuwe producten (bijvoorbeeld Hero fruit op een stokje). Bedankt!

  2. De foto’s zijn duidelijk ben alleen niet gewend aan instagram en weet niet hoe het werkt om bij een recept te komen.

  3. Pez, dankjewel! Fijn dat je er iets aan hebt.

    Lot, ik zet er geen recepten bij. Maar als je een keer iets op onze instagram ziet waar je een recept van zou willen: vraag het me vooral!

  4. ik ben net begonnen met suikervrij eten dus het is nogal lastig allemaal. vooral de tussendoortjes, omdat ik normaal erg veel trek heb en snel naar de koekjes la grijp. dat is dus niet meer het plan .. maar nu vraag ik me vooral af wat voor suikervrije tussendoortjes ik dan wel kan eten ;)

Jouw reactie

Je e-mailadres wordt niet getoond. Velden met een * zijn verplicht.