Hij is er!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/u11185d26259/domains/suikerwijzer.nl/public_html/wp-content/plugins/microkids-related-posts/microkids-related-posts.php on line 645

Het is de laatste tijd wat rustig op suikerwijzer.nl en daar hebben we een goede reden voor! Op 2 juli kwam onze zoon Tebbe uit Anna’s buik! We zijn heel blij met hem en natuurlijk reuze trots. Hij weegt 4320 gram en is 53 c.m. lang. Het is een tevreden mannetje, superlief. De bevalling was zwaar en Anna is nog aan het herstellen. Gelukkig gaat het steeds beter. Elk moment met hem is een genot!

Tebbe
Zijn tante (hippespruitjes.nl) maakte het mooie lakentje voor hem!

10 reacties op “Hij is er!” - Geef jouw reactie


  Warning: Use of undefined constant swij_comment - assumed 'swij_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u11185d26259/domains/suikerwijzer.nl/public_html/wp-content/themes/swij/comments.php on line 39
 1. H.G. met jullie mooie zoon.
  Maar…geen beschuit met muisjes voor jullie???

  Grt. M-J.

 2. Van harte gefeliciteerd met jullie zoon! Mooie naam hebben jullie hem gegeven.
  Het is een flinke jongen zeg, toevallig dat hij precies zo groot en zwaar is als mijn zoon met de geboorte. Lekker hoor…heb je wat om vast te houden!!
  Veel plezier met het kennismaken met elkaar.

 3. Gefeliciteerd met jullie prachtige zoon en wat een mooie naam hebben jullie hem gegeven ik wens jullie heel veel geluk en plezier met Tebbe.

  En wat een prachtige lakentjes bij zo`n prachtig kereltje het is echt een plaatje zo, jullie mogen er trots op zijn hoor……

  Groetjes Ina

 4. Dank jullie voor de enthousiaste reacties, wij zijn ape-, bere-, koeie-, uiletrots, alles :) Tebbe groeit als kool van de suikervrije borstvoeding en weegt nu al 5 kilo!

 5. Van harte met Tebbe! Wat ziet hij er tevreden uit.
  Geef zelf ook alweer 9 maanden suikervrije borstvoeding!

  Een goed alternatief (ook voor een papflesje straks) is Biobim. Biologisch, suikervrij en een groot assortiment.
  Ik vind hun spelt-pap geweldig want onze dochter
  kan tarwe (nog) niet verdragen.

  Geniet van jullie mannetje!

 6. Bedankt Hester, en ook voor de tip! Die onthouden we zeker voor als we straks overstappen op vaste voeding. Jouw kind groeit vast ook uitstekend he?

Jouw reactie

Je e-mailadres wordt niet getoond. Velden met een * zijn verplicht.