DeliciouslyElla.com

Er zijn vele websites met lekkere, suikervrije recepten. Ik kijk er regelmatig naar en heb een aantal favoriete websites, die ik graag met jullie deel. Dit is er een van.

deliciouslyelladeliciouslyella.com
Ella is een leuke, enthousiaste vrouw die heerlijke veganistische recepten maakt zonder gluten en geraffineerde producten. Eigenlijk precies zoals ik op dit moment wil en moet eten. Zij moet ook zo eten, maar om een andere reden dan ik. Ze kreeg steeds meer last van een aandoening, waardoor ze zich erg ellendig, moe voelde, pijn had en niet vooruit was te branden. Toen ze anders ging eten (en ze at hiervoor ook wel best ongezond hoor), had dit een geweldig effect op haar gezondheid. Nu voelt ze zich weer geweldig. Alleen dat al is natuurlijk heel mooi. Gelukkig deelt ze haar recepten op deze website. Ik vind haar website geweldig vanwege de recepten, maar ook omdat ze ervoor zorgt dat haar eten echt lekker is, dat ze zich niet tekort gedaan voelt. Dat is zo belangrijk! Stoppen met suiker (of iets anders, zoals gluten of zuivel) moet wat mij betreft niet een ‘dieet’ zijn, of iets dat je moet volhouden. Het moet een verandering zijn waardoor je je lekkerder en gezonder voelt. Niet tekort gedaan.

Suikervrij?
Ella gebruikt vaak maple syrup als zoetmiddel. In Nederland is dat helaas nogal duur. Ik vervang de maple syrup in haar recepten vaak, meestal door agavesiroop. Ik gebruik er dan vaak veel minder van dan zij, omdat dat voor mij zoet genoeg is. Verder gebruikt ze vaak dadels als zoetmiddel, ook erg lekker!

Recepten
Vrijwel alle recepten op haar site zijn heerlijk. Ik heb er al veel gemaakt. Enkele vond ik tegenvallen (de cheesecake en de quinoa pizza crust). Het meest geweldige recept op haar site is die van de Caramel Chocolate Slices. Deze maakte ik voor mijn verjaardag en iedereen vroeg me meteen om het recept. Ik vind ze zelf ook echt geweldig. Voorbeelden van andere recepten die ik al meerdere malen maakte omdat ze zo lekker zijn: Sweet Potato Brownies, Cacao, Banana & Avocado Smoothie en The Best Hummus.

De meeste recepten zijn met de maten die wij ook kennen (Celsius, gram e.d.), ook wel zo makkelijk.

2 reacties op “DeliciouslyElla.com” - Geef jouw reactie


    Warning: Use of undefined constant swij_comment - assumed 'swij_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u11185d26259/domains/suikerwijzer.nl/public_html/wp-content/themes/swij/comments.php on line 39
  1. Lees net je andere post over agave, mee eens. Honderd keer beter dan suiker en ook nog eens natuurlijk. Het is die pure fructose die me op het verkeerde been zette, maar agave is niet geraffineerd dus geen pure fructose. Kortom niets mis mee.
    Zo zie je namelijk ook veel blogs die je weer bang maken voor de natuurlijke suiker..
    Jouw advies om het zo natuurlijk mogelijk te houden neem ik graag aan.

Jouw reactie

Je e-mailadres wordt niet getoond. Velden met een * zijn verplicht.