Chocolate Banana Muesli Minis: Made Good

madegood

Bij de Albert Heijn zag ik een mooi geel pakje in de schappen staan. Het zijn deze Chocolate Banana Muesli Minis van het merk Made Good. Ze zijn biologisch, zonder geraffineerde suiker, gluten, pinda’s, noten, melk, soja, eieren en sesam én ze zien er leuk uit. We kochten ze om ze uit te proberen en omdat ze in de aanbieding waren, want het kost best wat: 2,99 euro voor een pakje waar de balletjes in zitten verpakt in 4 losse zakjes.

Dit soort uitprobeersels worden meestal zo snel mogelijk opengemaakt na betaling. Ik kon het nog even uitstellen tot de kinderen in de bakfiets zaten op weg naar huis. Toen werd het pak snel opengemaakt en mochten we allemaal een balletje proeven. Ze zijn lekker en leuk! Het zijn leuke zakjes om mee te nemen naar bijvoorbeeld de dierentuin, of voor de lunch op school.

Made Good schrijft blij op de verpakking dat er ook groenten inzitten. Dat is een beetje een verkooptruc, want de groenten zitten erin als kleurstof, niet als manier om meer vitamines en mineralen binnen te krijgen.

De mini’s bestaan in drie verschillende smaken. Made Good maakt ook Paleo Fruit & Nut Bars in vier verschillende smaken. De repen heb ik nog niet getest. Ze zijn ook suikervrij en zien er lekker uit, dus ik ga ze een keer proberen!

Zou ik de mini’s nog een keer kopen? Ja! Als we een keer een dagje ergens naartoe gaan, dan is neem ik ze mee als verrassing.

Gepost in rubriek Tips

Hulp nodig bij stoppen met suiker?

banner voor cursus 40 dagen zonder suikerDe cursus "Natuurlijk Suikervrij" helpt je 40 dagen lang om van de suiker af te komen en leert je een suikervrij eetpatroon aan. Ruim 140 lezers van SuikerWijzer volgden de cursus van Miss Natural al. Er is zelfs een niet-goed-geld-terug-garantie.

Door je via ons aan te melden steun je automatisch SuikerWijzer.nl.

Jouw reactie

Je e-mailadres wordt niet getoond. Velden met een * zijn verplicht.