Aanpassing op de website


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/u11185d26259/domains/suikerwijzer.nl/public_html/wp-content/plugins/microkids-related-posts/microkids-related-posts.php on line 645

Misschien is je opgevallen dat onze website er iets anders uitziet. Al een tijdje willen wij meer tijd aan SuikerWijzer besteden. We komen er naar onze zin te weinig aan toe om nieuwe artikelen te maken, de website te verbeteren en uit te breiden. Dat vinden we zonde, omdat we het ontzettend leuk vinden om mensen te informeren en inspireren over eten zonder (of met minder) geraffineerde suiker.

Om meer tijd vrij te kunnen maken, vertonen we nu advertenties op de website. Voor ons is het belangrijk dat we jou als lezer iets bieden waar je iets aan hebt. Daarom accepteren we alleen organisaties die door onze persoonlijke selectie heen komen. We willen het gevoel hebben dat zij passen bij onze boodschap en bij onze lezers.

5 reacties op “Aanpassing op de website” - Geef jouw reactie


  Warning: Use of undefined constant swij_comment - assumed 'swij_comment' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u11185d26259/domains/suikerwijzer.nl/public_html/wp-content/themes/swij/comments.php on line 39
 1. ziet er inderdaad goed uit.
  Nog’n vraagje, is bruine suiker minder geraffineerd?
  En, hoe zit dat met poedersuiker???

  Weet u toevallig ‘n adres waar ik een Stevia plantje kan kopen ?

  B.v.d.
  Ben

 2. Hoi Ben,

  bruike suiker is hetzelfde als gewone suiker, maar dan met een laagje invertsuiker om de korrels heen, wat ook weer gewoon suiker is. Even geraffineerd dus, net als poedersuiker. Dat is suiker, maar dan fijner gemalen.

 3. Hoi Marger,

  Weet jij ook hoe het zit met rietsuiker? Is dat ook geraffineerd? Mijn collega vertelde laatst dat ik dat prima zou kunnen blijven eten – ook als ik wil stoppen met geraffineerde suiker.

  Ik probeer trouwens heel hard om te stoppen met het eten van suiker en zoetstoffen, maar het valt me ontzettend tegen. Wat is dat lastig zeg!! Ik ben op dit moment zwanger en wil omwille van mijn kindje gezonder eten. Minderen met suiker is voor mij geen optie; voor ik het weet verval ik dan weer in mijn oude patroon van iedere dag drop, koek of chocolade. Vorige week vrijdag ben ik begonnen en sindsdien heb ik vier echt suikervrije dagen gehad. Op de andere dagen ging ik toch weer overstag. Maar ik blijf het proberen. Vandaag gaat het in ieder geval goed: ik weet me te beperken tot fruit en boterhammen met suikervrij beleg.

  Ik ben trouwens wel erg blij met deze site. Het motiveert enorm om ervaringen te lezen van anderen. Dit weekend wil ik aan de slag met één van jullie receptjes: de kerstkransjes voor in de kerstboom. En misschien neem ik volgende week wel een suikervrije appeltaart mee naar de familie :-)

 4. Hoi Patricia,

  Rietsuiker verschilt maar op één manier van normale (biet)suiker: het wordt gewonnen uit suikerriet i.p.v. suikerbieten. Het wordt net zo ver geraffineerd als kristalsuiker tot er alleen maar sucrose overblijft, dus er is geen verschil. Wel wordt er ruwe rietsuiker verkocht die minder geraffineerd zou zijn dan de standaard rietsuiker en mogelijk merk je daar andere gevolgen van. Zie ook het artikel over https://suikerwijzer.nl/zoetstoffen-natuurvoedingswinkel/

  Heel fijn dat je blij bent met de site, daarvoor doen we het!

Jouw reactie

Je e-mailadres wordt niet getoond. Velden met een * zijn verplicht.